Followers

Tuesday, December 15, 2009

kasut tumit baru..


Sudah lama aku tak shopping kasut dengan baju, asyik beli barang mekap saja..dulu masa mula mula keja aku dok pulun beli baju sebab p keja kena pakai baju biasa, xde uniform, bukan baju kurung bagai..company amerika la katakan..so, banyak nah baju aku beli masa mula mula keja dulu..sekarang nih dah kurang...duit banyak perabih kot barang mekap..kasut pon aku lama dah tak beli..since dari hari raya ritu..kira lama ar tu..korang mesti shopping kasut, baju, mekap every month mesti ada kan..aku ni tak dapat ler berbuat begitu..tgk poket sendiri sama..beli pon yang berpatutan..kalo beli yang mahal & tidak berpuas hati nanti aku menyesal..hihi..so, beli yang harga & pattern yang memuaskan...sekarang ni kan banyak kedai buat sale..masa balik alor staq ari tu, jiran belakang rumah bawak aku p satu kedai ni kat dengan kawasan perindustrian Mergong,Alor Star ada jualan kasut dari kilang rasanya..aku memang baik ngan jiran jiran sekampong, geng menyicah garam belacan..hihi..banyak nah kasut cantik cantik murah murah..dan aku mesti la tak lepaskan peluang kan..hihi..rembat ar satu..dalam hati sudah pasang niat mau rempat sepasang lagi hujung bulan ni..huahuahua..
This shoe only cost me rm18.00..suka suka..murah murah..sapa tingal sekitar alor star..pegi la jamu mata..hihi..oppss tambah sket..jamu mata dulu..then, mesti rasa nak beli punyaa.heee

10 comments:

Ena said...

wahahaaa.. bestnyer Aizan.. eh tukar la.. Aizan suke gune nama Nor kan.. heh3x..

Canteknyer kasut mu ituw.. jemput jamu mate ajer ker? hu3x.. eh he3x.. yerla kan.. cam akak niey memang HARUS la jamu mate je.. hu3x..

Cantik la Nor pakai tudung camtu.. Nampak Ayu sangat..

QuEeN Of 2 Heroes said...

murahlah harga kasut tu...designnya pun cantik..

norhaizan said...

kak ena,
hihi..nor dh tambah sket kat entry..jamu mata dan beli..hihih..sama la ngan nor kak ena, nor pon susah gak nak beli brg brg mahal ni..tgk pada harga jugak..biar berpatotan membeli..skrg kan sale..byk brg dah murah..ye ke kak ena tak byk beli..ke byk lagi nie..saja tak show off kot..hihi
besa besa ja..tudung mak tu, pinjam dari dia..heee

'AQILAH said...

murahnyer !!!! tapi kenapa jauh sangat...heeee

cantik !

Zura said...

murahnye haizan kasut tue...asal xrembat sekali tuk akak...heheheh....kasut akak pun dh putus lg nie..sedih tul...

applemintlady said...

cantek ar electric blue heels ni..

hajarus said...

betul la nor... cantik la kasut tu... harga pun berpatutan murah tp cantik designnyer...

syro said...

wah!
mura dan chantek
:)

klo mura , bole salu tuka kan ?
:)

aleena said...

wahhh murahnye kasut tue..

memang sale betol la kedai tue
berbaloi-baloi..hee:)

Aujinz said...

erkk..ku sangkakan CT datuk K...ahaks..

Related Posts with Thumbnails