Followers

Monday, December 7, 2009

mood mood kerja sila la ke mari

Wahai mood kerja sila la ke mari..kalau tak aku mengadap tenet ja nie.hihi.(jangan makan gaji buta kay)...malas ya amat..tadi dah setel satu kerja..mengapdet mingguan sejenis aktiviti lean pada semua orang dalam production line yakni kat di sini di panggil Assembly, manager engineer technician semua..So, nanti ada yang tidak berpuas hati boleh la berbalah balah di mail..selalu nya bos la sebab jumlah aktiviti yang di lakukan oleh orang bawahnya tak menepati kehendak mereka.. Dan minggu lepas satu kerja baru sudah bertambah, maka harus la di beri komitmen sepenuhnya pada ari khamis dan jumaat..arrghh..sepatotnya jumaat saja, tapi sudah bertambah hari khamis pon sama..adoyaii..tapi ok la kan, at least aku boleh belajar benda baru kat sini, lagi 4 bulan cukup la setahun di sini..dan hari ni aku datang awal sebelum pukul 8..yea..akan cuba mengekalkan rekod baik

Gambar tiada kaitan dengan entri..saja suka..bergambar bawah cahaya terang terang macam ni menjadi kegemaran..muka nampak mulus tanpa sebarang cela.(cover baik punya).hihihi..

14 comments:

zlan said...

tapi ko mmg cantik kok...mata bulat....besor lagi...mcm..mcm apa ek..

'AQILAH said...

cantiknye mata !

hajarus said...

betul la cantik la mata... hajar sker tengok orang yang mata bulatminning...

norhaizan said...

zlan,
hihi..saja jegey jegey mata bagi nampak besaq..hihi

aqilah,
thanks!

hajarus,
hajar pon mata bulat jugak..ayu gitu..

Zura said...

fuuuuuuuuuuuuuuhhh...dh tiup dah semangat tue haizan... :)

norhaizan said...

thanks kak zura!, kuatnya tiup..nasib tak terbang..hihi

CT NORAMIZA said...

x kira bawah cahaya ke apa ke, ttp comel budak sorang ni :)

norhaizan said...

hehehe..

Ms.Independant said...

Hari senin memanh ari malas sedunia!!!
Sape rajin tulun wat keje utk saye ye!

:P

Ena said...

X per.. memang lau n3 x der gambor cam suram jek.. kene la Gambo yg cun melecun tu kan Aizan.. sungguh menawan..

eazy said...

mate tu bagi jegey sket lagi baru orang takut :)
nice blog dear

~Love Says It All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:

20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

Kampungku2u said...

salam...x nk cite sal mata nk cite sal hati so hati ni nk suh hati sana lau da free dtg la my blog ya..t follow sekali errrkkk..haha..tq

norhaizan said...

farah,
saya pon malas jugak..camno nak tolong kamu..hikhik

kak ena,
tak de la kat ena biasa biasa saja..hihi..

eazy,
hahah..nanti semua org lari ^_*

Related Posts with Thumbnails