Followers

Thursday, December 3, 2009

makan makan sushi king

Konon konon sempena besday malam besday aku azizi ajak makan kat sushi king..esok tu pulak makan kat pizza, then malamnya p makan kat padang kota..keja makan ja weh..mekaseh la azizi bawak aku p makan..aku ni jenis ikot saja..tak kesah la orang nak bawak p makan mana pon (ye ke..kadang kadang aku paksa dia jugak..hihi)..aku makan set saba bbq (tak berapa sedap)..azizi makan yang set apa tah..sedap..isi ikan lembut lembut..
Bosan tunggu order tak sampai sampai, rasanya dia tak dak macam pizza, oldtown n etc yang ada 15minutes challages..lama gila tunggu..
(Sememangnya aku tak pandai nak bercerita bagai bila berblog ni..aku lebih suka upload pic and let the picas tell the stories..)

Walaupon usia sudah 24 tahun, pipi still tembam..kalo umur macam budak budak okay la kan..pipi tembam muka besaq, badan kecik, pendek, kurus, (ye..ye..berat aku cuma 41kg..tak lepas nak derma darah) sungguh tak sesuai..
Kat Quensbay ni ada stage untuk celebrate upcoming krismas..tak lepaskan peluang bergambar

Then menerjah guardian ngan watson cari barang barang keperluan untuk hidup lebih selesa..tak de kat guardian, cari kat watson pulak

9 comments:

~pendekgemukbertompok.~ said...

kamu sgt cumil!sgt suke tgok girls mata ala2 droopy begitu,cute;)

Zura said...

awat mata tue merah haizan

nursarah87 said...

41 kg?, sy 10kg lebih berat dr itu..huahua

ellenyna said...

tak banyak nak comment.

sebenarnya nak cakap

anda mmg comel :)

Are'Ja_(",) said...

hehe cumel ape? ala watak2 carton yang cumel2 tu..badan kecik muker tembam..hehe...takper..stay cute!

Ms.Independant said...

Hepi Belated Besday! ^_^

norhaizan said...

pendekgemukbertompok,

hihi..tak de la..biasa2 ja..nway, thanks..

norhaizan said...

zura,

tu la kak zura..tido tak cukup..huhu..dark circle pon makin bertambah ni

norhaizan said...

sarah,

hihi..xpe..janji sehat kan..

Related Posts with Thumbnails