Followers

Wednesday, December 9, 2009

I want dis...

Dah lama dah aku kempunan ngan benda bawah ni..skrg makin memuncak.hihi..tapi bukan sekarang nak beli..bajet aku dah cukup cukup tak de lebih lebih lagi..kalau tak, tak menyimpan la aku..wahai hati sabar la yer..hahah..(bukan hati, semua ni nafsu semata..huahuahua)..

Eyeshadow pallette ni juga boleh guna sebagai blusher, hilight and juga bronzer..Dan aku mahu conteng conteng mata macam bawah ni..aku punya kelopak mata yang kecil, tak muat nak conteng sempoi sempoi macam kebanyakan tutorial kat youtube nuh..so, aku rasa corak cam kat bawah ni boleh la aku buat kan..


(sumber pictures dari google image)

14 comments:

ciare (^_^)v said...

sama lar..i pon tgh dok order...xsabar nak conteng menatang ni di muka ku :D

em nak copy color code utk mata tu bleh x? huhu

CT NORAMIZA said...

bestnya, byk gila kalernya, alangkah bestnya kalau aizan dpt bg tutorial kat akak secara face to face guna benda ni :) heheheh melampau X

norhaizan said...

puan ciare,

bestnyerr..tunggu order eh..saya tak order lagi pon..piits ngak ada..hikhik..sila sila..ambik jer..ni pon saya ambik dari google image..

kak CT,

hihi..ala kak CT, akak try ja dulu..banyakkan latihan mesti menjadi punya..saya pon selalu fail..huhu..tapi minat punya pasal..

eazy said...

i ade jual ni :)
n i pown pakai jugak.
cantik

Yana Liyana said...

hi nor..biase la pgl nor dulu kat kmpp..hehe...best2, yana pn pakai gak..b'tenggek eyeshadow palette yana kat umah tu..kekeke...kalo minat, slalu praktis sure jadi punye kn2..x pyh beli brand yg mahal2..;)

norhaizan said...

eazy,

cantik eh..auumm..geramnya nak beli..lambat g lak nak gaji..huu..brapa RM u jual eazy?

yana,

tu la..dok tgk kat blog yana banyak nah mekap dia..derma la sket kat nor..hihi..tu ar, kena slalu praktis baru menjadi..pratise makes prefect..

eazy said...

erm,
rm 80 for 120 palletes sayang.

norhaizan said...

Thanks eazy ^-*

Zura said...

erm..akak xleh pakai bende alah nie...nti ngantuk sesgt...hehehehe..lg pun xreti sgt nk pkai...

nursarah87 said...

hah, byk giler kaler, mmg syok buat conteng2, kerana daku mmg taktau seni solekan..conteng hentam saja tau..muahaha

Yana Liyana said...

hihi..byk ek..mmg yana suke kumpul..cam kepuasan plak tgk bende alah tu sume dpn mate..hehe..tp dh byk pn nk tambah2 lg..try macam2 brand, so kite blh compare yg mane yg best utk kite..bg yana yg mahal x semestinye best..ikut la masing2...hehe..

'AQILAH said...

waaa tak reti pakai...

~ceRRy beRRy~ said...

minat kite serupa =)

applemintlady said...

t nk g bli kat eazy ar..
sng ckit satu palet sume kale ada..

Related Posts with Thumbnails