Followers

Tuesday, December 15, 2009

cubaan smokey eyes..

Aku tak berapa gemar sikit nak tepek kaler hitam kat kelopak mata ni..takot sememeh dan tak menjadi..nanti comot ja..so, kebanyakan eyeshadow banyak aku elakkan yang kaler kaler gelap ni..tapi teringin gak nak buat smokey eyes..dengan kelopak mata yang tak sebesar mana ni, aku try la jugak..teringin punya pasai..ni aku saja saja buat..tak de finishing pon..saja gian nak try..heee..lepas tu mengabeskan eye mekap removal plak nak buang dia..hee

Uii..gelapnya mata..heee..tak brapa nak menjadi..huu

7 comments:

'AQILAH said...

cantik je ku tengok :)

CT NORAMIZA said...

la ingatkan ada step by step, cepat2 dtg :) buat la step by step, tiru kat blog http://jelitezz.blogspot.com, mesti lg cun dik!

applemintlady said...

cantek la..

Ena said...

x comot pun.. ok jer tuw.. :)

daela said...

aduh...cantiknya...x comot2 n senget2 pun...klu akk la yg buat...heeee...tangan gigil..tu pasalla senget2..

norhaizan said...

aqilah,
thanks aqilah..heee

kak CT,
saya dah p usha dh blog tu..memang mengancam ar..teringin nak buat cm tu tp takot tak jadi..huuu..nnti nk try gak..

applemint,
thanks..

kak ena,
ye eh kak ena..ok la kan..hee

kak daela,
hikhikhik..saya pon gigil gigil gak kak..huuu

Softtouch [Hanim] said...

cantik..pndai makeup..n akak mmg xreti buat eyeliner ni..kalu kuar pun akak mmg apply pun eyeliner nie..sedihkan..h eh he

Related Posts with Thumbnails