Followers

Wednesday, December 16, 2009

Buntu *-* extra eye liner..

Aku kebuntuan..arggghhhh..idea tak mari..erkkk...camno nak siapkan keja aku ni..idea idea mari la sini..di sebabkan kesukaran yang di alami, maka aku nak publishkan entri yang dah lama bersarang dalam draft post ni..banyak au entri mekap dalam draft post, ada yang patot or tak patot pon aku buat jugak...maksud aku yang simple simple benda pon aku wat entri jugak..heee..ngak ada idea yang meletop nak di blogkan..bila tensen dan tak de idea nak enrti cam ne la jadinya..hihi..nak wat cam ne maa..even tak pro mekap mekap ni, disebabkan minat dan suka nak cuba sesuatu yang baru dalam mekap mekap so terpaksa la eden show off sket...heee.. (apa yang aku mengarut ni..tolong tolong maafkan saya) ..(ermm..lepas update blog, terasa release sket..hee)
Pada suatu hari yang biasa tiada apa apa yang speacial, sebelum keluar bermekap bagai..over si cik nor ni p tepek eye liner tebal tebal..heee..selalunya aku tak sanggup nak letak tebal tebal takot nampak menakotkan je tengok mata sendiri..heee..mungkin bagi setengah orang macam biasa jer..bagi aku, ohh tebalnya...dan aku makin suka lak wat tebal tebal cenggini..hiii...kalo macam ni cepat la abes eyeliner...


Macam 0.5cm je ni.....hee

11 comments:

Ms.Independant said...

niceee! cam miowww~
ske sgt tgk org wat mate camni.
very the gorjes!

:)

CT NORAMIZA said...

akak teringin nak buat cenggini gak, tp kan, akak x reti :) huhuhuuuu err seperti biasa, aizan guna gel eyeliner ke?

ciare (^_^)v said...

betol laa..lg tebal lg beeessshht :D

norhaizan said...

kak CT,
yg ni aizan guna liquid liner..gel liner blh buat gak kak.lagi senang nak buat..tapi finishing dia tak berapa sharp macam liquid liner

nurulfaridah said...

kak norhaizan,cantik lah wt cnih..hehe
ida pn minat makeup2 gak..hihi

norhaizan said...

farah,
hihi..nanti nak bertukar jadi kucing lak..meoww meoww..heee

pn ciare,
betoi betoi..makin minat ar wat tebal tebal ni..

adik nurulfaridah,
best best..minat kita sama..heee

'AQILAH said...

buatkan?

Are'Ja_(",) said...

huhu....cantik2..tp Aja tak brani lar nak pakai yg liquid..hehe terlalu basah..then klu comot susah nak tanggal..berbandign pensel lebih senang untuk toreh...hehe dan lebih berhati2...

applemintlady said...

wah..
eye cat la..
ala2 angelina jolie gitu

miya said...

hehe,,,bgus tul...leh bljr mekap kt sini =)

bunga ;D said...

cantik2..=D

Related Posts with Thumbnails