Followers

Thursday, November 5, 2009

Papadom, Alor star mall




Last saturday keluar dengan azizi dan adik dia, asma..oleh sebab tak de sapa kat rumah, mak ngan abah pegi makan kenduri rumah sedara dan aku malas nak ikot, sms azizi cakap yang aku bosan dan nak ikot dia keluar kalau2 la dia keluar ngan adik dia ari tu, aku pun nak join..hihi..bagus na azizi ni bawak adik dia jalan2..abang aku jangan harap la..bawak gf dia ja la selalu..sampai je alor star mall (ye.. alor setar dah ada panggung wayang yg class dah..hihi..sebelum ni yg biasa saja kecik je pon kat city plaza) beli tiket tgk crita papadom..


Bagi aku best gak ar crita dia..mesti ramai dah tgk kan..crita tentang kemanusiaan, hubungan kasih sayang ayah ngan anak nya...lawak dia best..memang asyik gelak je tgk cerita ni..

Ni la asma, tinggi dia ni..macam abang dia..aku pakai kasut tapak tebal baru la separas dia..hihi


Pas tengok wayang pegi makan kat Gorge Town (dia macam Old town gak la), aku dah penah makan kat Gorge Town sebelum ni kat Komtar, asam laksa penang dia best..mangkuk punya la besaq..banyak..jenuh nak habiskan sorang2..

Manis asma ni, mata macam hindustan...




Azizi dan dot.dot.dot..hihi


16 comments:

zlan said...

awak berdua kira couple la ni yer...siap bwk adik lagi tu.tak per asalkan bahagia..

hajarus said...

A'ah la bagusnyer dating kali ni siap ada bodyguard yer haizan... hehehe.. gurau jer... :)

norhaizan said...

zlan: yup..kira2 cm tu la..hihi..aha, slalu jer keluar ngan adik dia..kdg2 ngan kakak dia

hajar: hihi..kunon2 bermesra ngan bakal ipar..hihi..

LuVidA^^ said...

besnye dpt date n knl2 bkal ipar :)

Ms.Independant said...

wah3~
bdating tgk wyg...
womantiknye!

:)

norhaizan said...

luvida: aha la luvida, kena la start bermesra2 ngn bakal2 ipar ni..hihi

miss independent: adat la miss independant kalau dah berbf, keluar je kalau tak pegi makan, pegi tgk wyg..hihi

Ena said...

wahhhh..tetibe tingat zaman dolu2..hikhikhik.. bestkan g dating.. lamer da akak x dating ber2 ngan hubby..huhuhu...

~PakKaramu~ said...

Do'akan daya selamat mengerjakan haji

~ceRRy beRRy~ said...

smpi skg blm de kesempatan nk tgk papadom...
nmpkye tgk kat Utube je la..
uhuk2...

comeyla kamu nih! =]

me.natea said...

Dear,

Affordable Famous Korean Apparels for you!! Always sale!!

http://hanbokscreenshots.blogspot.com

nursarah87 said...

dot.dot @ abang sayang kah?..hehehe

balqisshoppe said...

salam, jom gi blog saya, ada pelbagai jenis tudung & shawl pon ada, cantik2 lagi.....harga pon murah2.... jom gi ke balqisshoppe.blogspot.com

tiongTiong coming... said...

sy ad wat giveaway..jom la join..

kat cni http://feltwishes.blogspot.com

FdausAmad said...

Salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua. Rilek rilek.

selambe.

applemintlady said...

org perlis ke??

norhaizan said...

applemint: tak la dear..saya org kedah..

Related Posts with Thumbnails