Followers

Wednesday, November 18, 2009

Tag from Miss Applemintlady..

I got tagged from miss applemintlady yang sgt sweet miutt yang baru aku kenai dalam blog ni...dia punya syarat punya la banyak..banyak kah??bagi orang yang malas macam aku ni memang la banyak..tapi keranamu miss ku turutkan jua..hihi...1st of all, aku nak ucapkan mekaseh byk2 kat dia sebab kasi aku award ni...

Rules & Regulations..
Write five (5) interesting facts about the person who gaves you this award..
Jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies..
Pick your ten (10) more deserving recipients and the describe them..
Leave a comment on the recipients blog to tell them that they've been tagged..
Paste the award badge in your sidebar..
Aku akan cuba completekan semua..kalau ada yang ter'miss..sorrii bangat dehh...

1. 5 interesting facts about the person who gaves you this award..
Never meet her, hopefuly one day dapat berjumpa la..so, dapat beri pandangan aku kat dia melalui blog dia yang sweet tu...
1st - orangnya cantik..walaupon tak tahu ketinggian sebenar aku rasa dia seorang yang tinggi lampai..ye la, mau jadi peramugari macam awan diana tu kan..kan..miss applemintlady
2nd - dari cara penulisan blog dia boleh dikatakan dia seorang yang sempoi dan rasanya peramah dan senang di ajak berkawan..betuk tak?? (aku ni bagi fakta secara was2..hehe)
3rd - sudah berpunya..kepada jejaka2 semua, tengok je boleh,kacau jangan yerr..hihi..lama gak nah derang ni kapel..5tahun tu..tgk dari sidebar dia...(ada bukti)
4th - suka mekap macam aku...kat nama aku ada dia sebot pasai ni..heee..(geng menconteng muka)
5th - dia baik dan pemurah..kalau tak, tak dapat la award ni kan..mekaseh sekali lagi..
2. 10 interesting facts about yourself and your hobbies..
1st - suka shopping, yakni dapat benda baru (memang nama saja perempuan suka yang ni..kan)
2nd- tidak memakai conditioner bila bershampoo..aneh bukan..setelah tuan diri mendapati penggunaan conditioner di kepala beliau menyebabkan rambut mudah gugur dan kelemumur bercambah, ye ye..aku tak pakai condioner dah setahun lebih.kini dengan penggunakan clear botol kaler hijau rambut tiada lagi masalah..(sempat promote)
3rd - suka kelihatan cantik..walaupun hakikat tidak cantik, cuba dan cuba menjaga penampilan
4th - suka tengok perempuan cantik, mekap, baju cantik-cantik..(tetapi bukan lah lesbian)
5th - tiada hobi yang specific, hobi terkini - mekap, walhal tidak pandai memekapkan orang, diri sendiri lepas la sket2..
6th - ada orang kata aku macam makcik2..haha..
7th - rendah, cover dengan hi-heel or wedges
8th - cakap kedah pekat, walaupon ckp dengan org dari negeri luar..haha..susah nak ubah..lidah dah keras
9th - tak suka tingal jauh2..since study tak pernah aku study jauh2 matrik ngan university still kat penang..alasan-susah nak balik kedah
10th - sangat baik (puji diri sendiri memang mudah)
huhu..aku rasa 10 facts tu bukan lah interesting facts pon..hihi..tapi nak selesaikan tag punya pasal
3. 10 more deserving recipients & describe them..(aku nak hadiahkan award ni kepada..)
min - skrg lebih sweet dgn pemakaian shawls. rakan kerja amd
asma - dulu dia pernah training kat amd..rindu dgn beliau..rindu dgn stori mori di pagi hari sambil minum nescafe..hee
hajar - orangnya cantik, muka seiras ngan kawan baik masa sek. men dulu..
kak eis - eiskamil yang sweet, anak lelaki dia hensem..harapan dapat berjumpa dia la bila dia blk kpg suami..
kak ena - kak ena yang ayu..walaupon tiap kali bukak blog dia dpt lihat satu je entri, aku tetap godek2 tgk jugak entri yg lama..hihi..(may be sebab tenet sini yg kurang bagus, tak leh nak tgk full page dia)
kak ct noramiza - aku sokong dia pakai tudung ekin dan seangkatannya, nampak lebih terserlah ke'comel'annya..nnti free basic mekap tu saya buat na kak..
ke 7, 8, 9, 10 - kamu dan kamu dan kamu yang sedang baca ni..sila la rajen-rajenkan diri
(sori tak dapat completekan sampai sepuloh, aku baru saja aktif dengan blog ni)

8 comments:

emilyrockz said...

haha..wah2..kena tag plak~
rajin update blog la ni..min plak yg tak terupdate..haha..;p

eis said...

kebetulan dah lama tak buat tag hehe thanx.

norhaizan said...

min :rajen-rajenkan diri mu yer min...haha..nor jugak yg tak dak keja..dok pk2 pojek apa lak nak buat pas ni

kak eis: hehe..bagus la..ini yg di mahukan

Ena said...

hikhikhik... Mmm bagusnyer Aizan nie sbb dah jwb Tag dr applemintlady.. akak nie ader utang yg belum berbayar lg nie.. huhuhu..

norhaizan said...

kak ena pon kena tag dengan miss applemint gak eh..hihi..menjawab ler dua2 yer..hihi..gud luck!!

applemintlady said...

hoho..
mekaceh krna tlh myelesaikan amanat ni..amanat ka??

norhaizan said...

hehe..sama sama kaseh..tapi sori sbb agak lambat menunaikan amanat mu..hukhuk

Eryati said...

salam jom join kontes sy
kat http://mydaniaeryati.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails