Followers

Tuesday, November 10, 2009

Simple green eyes



If i'm running late i will apply eyeshadows macam kat entry ni...nak jugak pakai eyeshadow kalau lambat pon..hihi..rugi ja beli kalau tak pakai kan..so, aku jus pakai dia sesimple yang mungkin..hihi..nak cepat kan..


1. Mula2 above lid aku letak kaler gold, kat ujung dia kasi pekat sket...
2. then bwh lid letak eyeshadow kaler hitam then tebalkan dia ngan kaler hijau...
3. pastu kat hujung letak kaler putih or any light color then blendkan kaler2 tu..
4. Akhir sekali, apply eyeliner & mascara..

Aku guna brush di bawah memudahkan nak apply eyeshadow bawah mata



So, outfit pon kaler green jugak..huhu..time mekap ni just nak balik alor staq je pon..sempat singgah makan kat r&r ja..hihi..

5 comments:

Mummy Eysraf said...

jom folow akak... blog name lebih kureng ek..hehhe..kelip-kelip dot-dot.. already folow urs

~ceRRy beRRy~ said...

cantikla mata kamo...
eeee..comey2.. =]

hajarus said...

hasilnyer... kiutnyer haizan...tomey :)

norhaizan said...

mummy: thanks yer mummy...tu ar lebih kurang nama blog kita..

cerry berry: thanks..u lg comel..

hajar: hihi..hasilnya mari la mencuba..hee

Ena said...

Wahhh cantek nyer.. pandai ekk aizan make up.. bile la akak nie nak pandai make camtuhh.. try2 gakk tp sendirik yg malu..kuikuikui..
Kene belajar ngan aizan nie.. hihihi..

Related Posts with Thumbnails