Followers

Thursday, November 19, 2009

PRINCESS KEBAYA CONTEST


Ni la first time sejak aku aktif blog ni aku join contest, contest ni anjuran Wawa Syaida, 'Princess Kebaya Contest' , aku baru je jadi follower dia.. nak join yang puan ciare anjur tu tak de gambar ngan baju pink plak..insyaAllah..nanti2 aku join arr..puan ciare nantikan penyertaan saya ya..hihi..so gambar yang aku pertaruhkan adalah..

Jeng..jeng.jeng...hihi..kebaya labuh..tradisional sket..kebaya jenis kain berkilau sket ada sulam2 kecil, dipakai bersama batik dari indonesia (ceh..nak mention jugak), batik ni my cousin yang kasi..juga digayakan bersama selendang mak punya, selendang ni ada sejarah tau..ni selendang masa mak aku bertunang ngan abah dulu, actually ada 2 selendang dalam simpanan aku, satu lagi kaler merah hati selendang masa mak aku akad nikah..uii..sungguh nostalgik..aku sayang sangat dengan dua selendang tu..


Maaf la penganjur, suasana sekitar yang kurang menarik..huhu..masa ni aku final year study kat usm, time ni dinner pusat pengajian aku..seperti biasa setiap tahun ada..disebabkan ni tahun last aku ngan member2 lain menghadiri dinner school kami..so kami semua begaya sakan la walaupon dinner ni hanya kat dalam dewan, bukan kat hotel2 nuh..hihi..(tiba-tiba kenangan lama begitu mengusik sanubari..huu)

20 comments:

applemintlady said...

canteknyeeeeeeeeeee...

norhaizan said...

hehe..(blushing (^-^))

Ena said...

wahhh.. cantekkkkk.... ayu sgt.. nanti akak bayar utang tuw yer.. nganh cr idea nak jwb tag tuw..

norhaizan said...

hehe..maceh..kak ena jom la join contest ni..okay, tak pe, take ur time..(^-^)

eis said...

manisnya..anak sapa la nih?
akak dah buat tag ye :D

~Zaty~ said...

pompuan melayu terakhir tuuu...kekeke g.luck! heheh

norhaizan said...

kak eis mekaseh yer completekn tag..jom kak eis join the contest

norhaizan said...

kak eis mekaseh yer completekn tag..jom kak eis join the contest

norhaizan said...

zaty: thanks..pompuan melayu terakhir la sgt..haha..

Hanida Lavida said...

u suke eye makeup yeh? =]

CT NORAMIZA said...

dik, canteklah berkebaya, tp kalau ada gambar yg pandangan dr depan mesti lagi best utk contest tu, ni pandangan sipi, tukaq gambar lain ok gak :)

norhaizan said...

kak CT, xdak la kak...masa pakai kebaya ni tangkap gambaq dari sipi ja..huhu..nyesal nyesal tak tangkap dari depan hari tu..hukhuk

norhaizan said...

hanida: bukan kata mata ja, satu muka ai suka mekap..hikhik

E.L.I.Z.A said...

awak sangat cantek laaaa...
suka make up mata..cantekkk banget...

♥ladykiki♥ said...

wahhhh =] hebat

gud luck

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

waaaaaaaaa..
anggun gitu
gud lack ek..

wawa said...

hai haizan...

thanks ye sbb join contest ni...
anggun dan ayu gitu orgnye.....
wawa suka selendang mak haizan tu...cantik :)...
syarat suma dah ok....
tunggu result ye...good luck :)

hajarus said...

wah cantiknyer haizan... anak dara sapa la ni...

anyway good luck yer... moga2 dapat no 1st la... Insyallah...

'arif said...

woaa..~ contest yg menarik! teringat citer labu labi..~ :)

perkasan said...

boleh pinjam tak....jaga baik-baik..kalau format..Rm80.

Related Posts with Thumbnails