Followers

Thursday, November 26, 2009

bangla dan kipas

Gembiranya..lappy ku sudah sihat kembali...selamat RM RM aku...since dah merancang nak menyimpan betul betul, so tak terganggu la niat suci ni..hihi..semalam azizi dah antaq laptop tu kat aku..dia dengan member dia yang pebaik..heee..jimat di situ..

Dan semalam jugak pegi Poh Kong dan aku mendapat hadiah sempena besday tak lama lagi..dia gantikan cincin yang dia bagi dulu yang aku hilangkan tu..dulu dia kasi cincin silver, kali ni dia bagi cincin mas, best best, dah lama aku tak pakai mas au, dulu kecik kecik ada la.. kini, jari ku bertambah berseri..hihi..ye la tu cik nor oiii..dan berjanji kat dia takkan hilangkan cincin ni.hihi..nasib la pegi beli semalam kalau tak harga emas dah naik hari ni..tapi ada naik turun dia kan..bila dah umur meningkat macam ni aku rasa beli emas ni satu pelaburan yang baik kan..

Bawah ni email lawak yang aku terima pagi ni..best dapat email macam ni pagi pagi..tersenyum ja, menambah keceriaan di pagi hari...

"Kawang aku upah buat wiring kipas di rumah baru dia.............. wire man yang dihantar adalah specialist dari Bangladesh.... Nah tengok sendiri. ..
:
:
:
:
:
:
:
V

Mung pikir lah sendiri "

Hahaha..lawak siot..rasanya still boleh bukak kalau suis kat dinding, tapi nak adjust 1 - 4 tu xboleh ar..hahah

3 comments:

Zura said...

wakakakakka..lawaknye bangla tue pasang kipas tue...klau cm tue kena set awal² nk pasang nbor bape...

norhaizan said...

hahaha..tu la pasai..mmg hampeh bangla ni...dia kena p kursus wireman dulu..

loverbox said...

ini kipas alaf baru..koh2..xpernah dibuat oleh orang nie..apa punya org daa..pelik sgt..mesti kipas2 kat negara diorg buat cara mcm nie kot..hoho...

Related Posts with Thumbnails