Followers

Tuesday, November 3, 2009

balik alor staq bersebab

Last friday malam aku balik alor setar, nasib azizi pon nak balik dengan nenek dia, boleh la aku tumpang dua kaki..hihi.kalau tak susah nah aku nak balik..mau jimat ma..hihi..xde la sangat, kalau nak balik, balik jugak..tujuannya nak ambik barang yang aku beli online, (tak la, tujuan sebenar mahu ketemu bonda dan ayahanda lar) rasanya dah berminggu2 aku tak ambik..rindu nah dengan barang tu..selalunya kalau beli online aku akan kasi address rumah kat alor setar, kalau kat penang ni susah sket ler..jarang ada orang kat rumah..semua pegi keja.....sementara tunggu azizi sampai, tengok nurkasih kejap, sempat gak aku tengok crita dia 30 minit pertama sebelum azizi sampai..hari ni aku dah perabih tengok cerita tu..my ofismate yang kasi..lelaki pulak tu, bayangkan selalunya pompuan ja layan crita2 macam ni..tapi crita ni aku perasan ramai lelaki pon yang suka tengok kan...

Hbag ni ada dia nyer tali panjang..boleh digayakan dengan dua cara..hee

Sampai je rumah terus cari barang yang selama ni aku nantikan, hehe...mak aku dah bebel2..asyik beli hbeg je..tapi aku dah janji dengan mak tak mau dah beli hbg sampai tahun depan..heee..tahun depan tak lama lagi...ye.. ye, aku juga berjanji dengan diri sendiri lambat lagi kot nak beli..mau simpan duit banyak2 ma...hua..so, selama setahun keja tiga hbag dibeli hasil titik peluh sendiri..yeszaa...mula2 aku tengok gambar beg ni kat tenet macam besar je..sekali tengok kecik jer..huu..tak pe la, aku tak de lagi hbg yang kecik..design dia ada sikit2 macam hbg beli ari tu...

Kat dalam dia...

7 comments:

asna cute said...

Wahhh dh bnyk bag sis shopping~ gilossss syokkk! Guess lak tue.. Au au au.. nk satu ley? yg lama2 punye.. yg dh terkoyak pun xpe la... hehehe =)

ada wat sesi make up x sis? entry bwh nie lawa la mata sis make up~
asna cukeeee~

Ena said...

Canteknyer.. hand beg Guess tue.. Pandainye pilih.. Leh la belajar pasnie.. ehehee..

hajarus said...

betul la haizan citer nur kasih tu bukan saje perempuan jer sker tengok lelaki pun same.. hajar dengar lam radio era ramai pemanggil lelaki yang call bg comment citer ni... hahaha... hajar pun minat sangat ngan ciler nur kasih ni...

haizan dah tengok sampai habis ke..?? camne ngan ending dier best tak???

cantiknyer handbeg guess tu... kenan plak hajar... ngeh3x...

norhaizan said...

asna: hai asna, sikit2 jer ade asna..hihi..tah ler skrg ni kempunan lak ngan beg2 guess ni..hehe..yg entry mekap tu leh la sis just nak share skit2 apa yang sis tahu, tak terer mana pon, sis pon baru blajar.nnti kalau rajin sis wat entry mekap lg eh..

ena: hai ena, thanks yer..biasa2 je beg tu..kecik je pon..huu

hajar: aha, tu la hajar, cerita tu memang best, nor tak tgk sampai habis la hajar..ari tu jus tgk sampai habiskan episod tu jer..

jai@jezz said...

2 tahun dulu i dok alor setar... now rindu pula kat sana... =p

Muhammad Amirul said...

sy pon mnat nurkasih
dari episod 1 hgga skang sy kumpul

norhaizan said...

jezz: mai la aloq staq jezz..heee

amirul: crita nur kasih arahan kabir bhatia mmg bestt

Related Posts with Thumbnails