Followers

Monday, October 12, 2009

Wedding ceremony

I'm not sure when was the kenduri kawen hafeza ni..malas nk check kat calendar..but sure, it was a few weeks ago. Al-maklum ai agak busi, x sempat update blog..heee..gambar di atas, biasa la, dah lepas bermekap semua, sementara tunggu kawan aku mai ambik aku, bergambar la dulu..hihi..tengok2, aku pakai cermin plastik ja..xdak duit maa..idop umah sewa mcm ni la..klo umah sewa tu provide segala mcm perabot, ok la..wut to do..pelan2 la aku beli semua tu, harap2 aku dpt permanent job nanti, blh la beli..sekarang ni contract lg..malas nak beli apa2, takot nanti aku tukar kerja lak, pindah pulak kat tempat lain..haipp..melalut sudah..k la, mcm biasa, aku kena merujuk pada gambar, baru aku boleh bercerita..hihihi

Yg manis berbaju kurung biru ni kak minah, dia staff under QA department, masa ni kami baru sampai, pastu terus p kat tempat buffet dia, ambik makanan, makanan di hidangkan semua ala2 nasi kandaq punya style, besa la..geng mamak punya kenduri, macam ni la..kenduri dia ni dekat Dewan Uma, tgh2 pekan goergetown tu..dekat ngan balai polis, aku pon x cam jalan dia, yang pasti yang aku tau area dia dekat dengan chawrosta, gerai kedai2 yang byk jual tudung, kain baju tu..yang dulu aku penah beli tudung bawai 13 henggit tu..



Ni plak member2 aku kat AMD..depa ni department under DA lab ngan QA.


Dia nya pelamin cantikk..kagum aku...semua hadirin yang mai kebanyakannya geng2 mamak



Hafeza ni cantik na time ni..macam hindustan, gown dia pon cantik..kalau kenduri wat time dinner macam ni, leh la pakai gown kan..husband dia tu doctor medical kat kl, xtau la aku kat mana..best nah dapat kawen ngan doktor..hihi



Tak cukup syarat la tak tangkap gambaq kami dalam dewan ni..hihi..




Yang berbaju kaler peach tu, tak salah aku adik dia, adik dia pon lawa macam dia, semua hidung mancung2, lawa, aku pon nak hidung mancung macam depa..hehe...tak baik tak baik, bersyukur la dengan apa yang ada..
Photographer ni sebok ja time aku nak tangkap gambaq depa dia pon nak tangkap..ka aku yang salah timing..may be time ni sesi photographer..


Feza nampak aku tangkap gambaq dia, dia senyum kat aku..hihi..gambaq tak brapa clear sebab di zoom..


Pasangan bahagia...semoga berkekalan ke anak cucu hendaknya...selamat pengantin baru to you, feza....may Allah bless you always on your new 'journey' with your beloved partner.


Bergambar macam ni macam pemenang lucky draw..hihi..best woo dapat kereta..

Gambar dari luar dewan
Weh Nor, tak masuk production line lagi ni ari ni..hehehe..blah blah..k la, ai nak p berbakti kat AMD..thanks guys, coz reading my entry..see you on next entry..eeewww...pelik pelik

2 comments:

jai@jezz said...

cun giler aku nengok kamu.. aku x tgk pengantin tu ... aku tgk pic kau jerk... seriuz cun.. weih.. couple aku pon mamak.. duit manyakk..~

syaf said...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails