Followers

Friday, October 30, 2009

Thanks God it's Friday..


Macam singkatan dari TGIF restoran..hihi..malasnya ari ni..dah la lenguh2 badan..hari ni aku tak turun masuk production line lagi..nak kena jumpa supervisor semua..bincang2 ngn leader..argh..malasnya..nanti kang ada lak keja yang aku kena buat..tengah syok dok tengok2 blog tiba2 bos muncul kat belakang..hihi..nasib aku small'kan window untuk blog ni..kalau tak kantoi..dia suh aku update every two weeks segala benda yang aku buat..dulu aku ada buat dah,tapi ada salah sket..bukan salah aku, salah production line..aku ada la suggest apa2 yang leh improvekan derang punya production, tapi tu arr dah tak cukup headcount/operator, tak dapat la buat, so, bukan salah aku, salah derang, ceh..tak nak salahkan diri sendiri..hihi..nampak gayanya projek pas ni kena wat sendiri la..nasib jus copy je dari projek yang lepas..hihi..ada gak la benda nak update bos nanti...

Cam ne la window monitor aku, blog bukak kecik jer cover ngan benda keja kat belakang..hihi..

4 comments:

zlan said...

sama la..saya sambil wat kerja.layan blog gak..kat belakang tu..hehehehe

norhaizan said...

zlan: hehe..tu la..tapi jgn lama sgt depan blog..keja kena wat jugak..kang kena sound ngn bos..hihi

hajarus said...

hajar pun samer camtu ler... kijer, kijer juge, blog2 juger... hehehe...

norhaizan said...

hajar: hehe..betui2..sokong2.kalau tak mengantuk je bila wat keja kan..sambil2 tak pe..jangan sepenuhnya sudah..

Related Posts with Thumbnails