Followers

Friday, October 23, 2009

cara nak pakai mascara ngan lebih volume di mata anda






Tajuk entri tak boleh blah...aku belajar tips ni sekali lagi dari Michelle Phan tu..guna name card..letak atas mata bahagian atas dan bawah, yang atas kelopak mata tu, tekan sket dah bulu mata sedia terangkat,senang nk sapu mascara ..lagi satu cara cam ne leh elakkan mascara tu terkena kat bahagian lain, kan dah sememeh kalau cam tu..selalu jugak aku jadi macam tu, tambah2 bila dalam kesuntukan masa..cepat2 nak letak sampai abeh kena kat bahagian lain....teknik ni maybe xbrapa nak panjangkan bulu mata anda jus leh tebalkan sahaja, walau apa pon cuba la..anda akan alaminya sendiri..ceeewahh..

6 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
tekniknye yg bagus..
x terpk plak ifa..hehe..thanks ya :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

leh try nih... =)

zk said...

wuiii sakann cek nor kita ni bermake up..ohoho bersoping pun sakan gak..

ehehehe

aku link blog hg na..

eh weh buh la nuffnang ads tu kt blog hg, buleh dapat duet sket2..huhu

norhaizan said...

cerry berry: tu la, senang la nk apply mascara pas ne..selamat mencuba..

nad: sila la try nad..heheh

zam: hihi..saja bosan la ni..xdak apa xtiviti..xtiviti mekap ja la..hahha..okeh2..aku pon dah link hg..aku dh buh..tp tah la cam x jadi ja..biar la..nnti2 la..hihi

Eyriqazz said...

Salam singgah

http://eyriqazz.blogspot.com

Diana Sesarin said...

Terima kasih buat infonya.

Related Posts with Thumbnails