Followers

Tuesday, October 6, 2009

beraya rumah tok & perlis

Walaupun crita dah basi, tetap jugak nak upload..hee...bukan nya apa..minggu lepas tersangat la bz, tak sempat nak update blog..so, this time agak free, leh la update sket..above picture is my brother,Amin..dia la driver kitorang pegi beraya ari tu..time ni on d way nak p ke kodiang (atas sket dari jitra), p rumah nenek, kampung yang di beri nama, kampung imam padang perahu.aku kasi full nama tempat kot2 la sapa2 yang ada sedara mara kat situ may be la kan ada bau2 bachang dengan aku..hihi..leh la buat ala2 jejak kasih..hiii


Muka di sinari cahaya aidilfitri..hihi..masa ni raya kedua, pakai baju convo dulu, aku xdak baju raya dah..baju raya sepasang saja, raya pertama dah pakai..huu




Mak aku dan adik, Arif..ada yang kata muka aku macam adik aku..dia baru Form 2, beza ngan aku 10tahun..




Ni la anak2 sepupu yang kecik2, yang mengabiskan duit raya aku..hee..xbaik cakap macam tu, kena ikhlas kan..dulu masa aku blajar, bapak2 derang ni la dok kasi duit raya kat aku, sekarang time aku pulak kasi duit raya kat depa..


Budak ni tiap kali aku jumpa mesti semakin sehat..




Mak sedara & pak sedara, mak aku senyum seronok ja dapat jumpa adik beradik dia. Pas beraya kat rumah nenek, kami straight p perlis, beraya rumah sedara mak long...








Keris gergasi..heee..



Sebelah abg aku tu..Mat saman (sepupu)
..nama mcm terusan wan mat saman..hee..dia la co-pilot ari tu..


Ni lak abang mie(abang sepupu) ..dia ngan yang lain follow keta amin kat belakang, coz dia dari KL, tak tahu jalan kat perlis


Pemandangan ni yang aku rindukan selalu

Gunung Keriang, betul kot ejaan dia, ada rekreasi kat sana, tapi macam terbengkalai macam tu ja..


8 comments:

jai@jezz said...

lama x pegi kedah.. huhuuhuhu...~
beraya sakan kamu yerk.. :)
tp kalau jezz pegi kedah mesti singgah bukit kayu hitam... mcm2x ada...~

norhaizan said...

mai la kedah cheq..hihi..aha,bukit kayu hitam mmg mcm2 ada..pdg besaq kt perlis pon ok jugak..semua benda depa jual

Redbloodsnow said...

cam sekangkang kera jek gunung tuh ek..hehehe. btw, reallyyyy reallyyy love 1st pic or urs ^_-

eis said...

kalau ke rumah member di perlis kan, bila lalu gunung keriang tu selalu nak tanya hasben apakah nama gunung yg comel itu sbb selalu lupa hihi.

*tetiba rasa bangga kawen ngan org utara. kalau tak, mmg tak merasalah berjalan2 belah utara nih :)

chipsmore said...

alololo..comel2x je sume...hehe ;)

norhaizan said...

zie: tgk dari jauh mmg la sekankang kera or berok pon ada..hihi
thaks yer zie..Luv to see ur pic too..

kak eis: org kedah mmg best(hihi..perasan je lebih)..org negeri mana2 pon best kan..sekitar gunung tu pemandangan dia cantik gak, monyet pon ada,bykkk..baru la flora & fauna..

QuEeN Of 2 Heroes said...

pernah gi perlis sekali je...sgt jauh...hehehe :p

.::CeK LaLa::. said...

haluu norhaizan...
awak dulu student USM Transkerian ehhh?? sbb akak tgk pic awak kat entry bwh2 tuuu.. mcm kenal jerr.. hehhehee...
akak technician kat skul kimia... Ooppss!! terlepas sudaaaa... :P

Related Posts with Thumbnails