Followers

Sunday, October 25, 2009

badjenid...pati minyak wangi

Weekend punya day out, aku ngan azizi keluar dalam pukol 4 lebih macam tu mkan kat nasi ayam Nazir, best gak nasi ayam dia..lupa lak aku nak snap pic kat situ..location dia sebelah sunshine bayan baru...pastu dalam kepala seperti yang dah di janjikan nak p badjenid beli pati minyak wangi..yang hari tu aku beli dah abeh..sakan pakai tiap2 hari..sampai ke petang pon orang opis tegur bau wangi..vangga2..padahal minyak wangi sebotol rm10 ja.dan sudah semestinya non-alchocol..hihi..


Aku beli 3 botol..alang2 pegi situ beli 3 sekali..hihi..susah nah nak p lagi..jalan nak p situ jammed..sekali lg aku beli yg bau mcm miracle lancome tu..then dua lagi bau sweet2..satu daripada tu aku pakai hari ni..tapi xbrapa suka la bau dia, agak tengit..aku asyik bersin ja ngan bau sendiri..hihi..kesian kat org yg sebelah aku ni..aku dok perasaan brapa kali dah dia bersih hari ni..haha..ok.ok..aku janji, aku tak pakai dah bau ni lepas ni..tapi masa makan tadi, ada member sorang ni dia kata bau ni okay, dia suka, siap tanya lagi kat mana aku beli..tu la, lain orang lain dia nya selera bau kan..sebotol rm10 sajork..hihi..so, dah jimat dah poket aku dengan minyak wangi ni..

Lepas tu p quensbay tengok wayang, crita inglourious basterds..kisah pemburuan kekejaman org jerman kat bangsa yahudi..bagi aku crita dia biasa2 saja..yg best pon masa part brad pitt saja..dia pandai buat lawak..sebelum tgk crita tu aku bagi expectation yang tinggi kat crita tu..kot2 la banyak aksi2 lawak..tapi hakikatnya sikit ja pon part2 lawak..part yang bercakap ja banyak..lepas ni kalau nak tgk wayang lagi aku nak tgk papadom..ramai yang kata best crita dia..


Belah malam sket tu lepak tepi pantai quensbay mkn2..aku mkn sushi yang kat jusco..azizi tapau McD..lupa plak aku kat tepi pantai tu sekali sekala akan kelihatan tikus berlarian kat situ..uweekkk..tobat aku tak mau makan dah kat situ..tapi best nah makan tepi tu..kena angin sepoi2yan..oleh sebab azizi makan McD, dapat la free glass coke..apa lagi pau la dia..hee Mesti ramai yang dah buat collection gelas ni kan..aku baru ada satu..huhu



Sesungguhnya terasa cacat pakai jeans skinny mcm tu..menyesal lak beli..xpe la,nak buat macam mana dah beli, dengan harapan jeans ni akan mengembang dan membentuk seperti jeans2 yang lain..huhu..



ERk..aku dah tak tahan dah ngan bau ni..mau pulang..pulang..

4 comments:

hajarus said...

rm10 jer.. wah puas hati la klu baunyer tahan lamer sampai ke petang... leh try cari jugak ni....

norhaizan said...

hajarus: yea2..silala cari kalau u kat penang gak..hihi..rasanya dah byk tempa jual mintak pati cam ni..ketahanan bau dia tu yang tak sama..

cemomoi said...

sibbaik badan dah wangi sejak azali

Zura said...

eh haizan pun gune minyak wangi nie jgak ke...kite pun gune myk wangi nie...mmg tahan lama bau dia...siap bdk opis tegur tue...smpai naik segan d buatnye...
Myk wangi nie lg wangi dr one drop perfume..

Related Posts with Thumbnails