Followers

Sunday, October 4, 2009

Majlis pertunangan Sarah





Minggu ni tersangatla sibok..Sampai tak sempat nak update blog...banyak nah pic raya nak share kat sini..tapi xpe la, nanti2 aku tepek..Just nak story pasai my ex-school mate engagement, Sarah..lawa dia neh, makin besar makin lawa..dah la tinggi, langsing lak tu..manis je aku tengok dia..dalam geng2 aku budak class 5A ni, dia la yang bakal kawin dulu.. aku p kenduri bertunang dia dgn Yon, satu geng la kami, sorang lagi Liza, dia tak dapat attend, coz mengalami keracunan makanan, kesian dia, masa kenduri bertunang ni masa raya keempat..



Dah jadi tunangan orang dah member aku sorang ni..

Dia tengah tepon tunang dia, lambat sangat sampai katanya...

Masa aku sampai dengan Yon, terus cari Sarah masuk dalam bilik anak dara ni..hihi.., ramai sangat orang kat rumah dia, sedara mara ja tu katanya..Aku dengan Yon peneman dia sementara tunggu bakal mak mentua dia masuk menyarung cincin..Lama betui tunggu, depa (rombangan lelaki) makan dulu, selalunya sarung cincin dulu baru p makan, ni lak terbalik, aku pon tak tau pesyen apa, kot2 baru2 ni orang selalu buat macam ni kot, entah la..sian Sarah, berpeluh2 dia tunggu..aku dengan Yon dah kalot nak balik dah, ye la time tu pon dah pukol 5 lebih..aku nak p teman kak ngn abg mie beraya umah tok., Yon pulak dia ada hal lain..so, sabar je la kitorang tunggu sampai bakal mak mertua dia masuk..



Acara menyarungkan cincin..hee..anak dara sudah di sunting orang..hhihi

Cantik arr cincin dia..aku pon nak bertunang nanti nak gak ar cincin macam ni..huu..
Ni hantaran sebelah Sarah

Ni hantaran sebelah lelaki


Aku yang tumpang gumbira di majlis pertunangan rakan sekolah..hee..



Ni Sarah dengan tunang dia..sama cantik sama padan

Aku dengan Yon yang belom jadi tunang sapa2 pon lagi..hihi
Dok plan2 ngan Yon & Liza kalau kitorang nak tunang or kawin nak sama2 dekat2 tarikh/tahun
dia..hihi..ya ka, boleh jadi ka cam tu, kononnya tak mau salah sprang dari kami tak dak geng nak merayau..ye la, kalau salah sorang dari kami kawen xbest ar, bila balik kampung xdak geng nak merayau..kalau dah kawen kan ada batasan sket..huhu






Suka tengok mata dia


Selamat bertunang Siti Sarah


5 comments:

jai@jezz said...

eh. sweet la kawan u ni...:') bler la pulak time kiter yerk.. huhuhuhu..~

~PakKaramu~ said...

Meh join blog Pak Karamuoust

norhaizan said...

jai@jezz: tu la..bila eh time kita..blom sampai seru lg kot..hee

Redbloodsnow said...

a'ah la...lawa lah cincin tunang die. curik kang...hehehe :D

comey ek sarah ^_^ congrats to her :)

norhaizan said...

zie: aha, mmg cantik..teringin nak try..tp xleh lerr..tuan dia blom pakai lg..

Related Posts with Thumbnails