Followers

Monday, September 7, 2009

jemputan berbuka puasa..

Cey..bkn main tajuk entry..xdak pa la sgt..mingu lps ari sabtu..kak ngn tok azizi ajak aku buka puasa ngn depa..tok dia wat msk sdp2..mmg sdp..ns dgg..uuiii..kenyang sungguh aku..sampai ke sahur kenyang..hihi...pic dia xlak aku snap..segan la kat umah org..huu.

Korek idung..haipp..batai posa nih..

Sblm ke rumah tuan yg menjemput tu aku round2 la kt quensbay sat..sementara nk tunggu time dkt nak berbuka..pastu apa lg..mesti ada ja benda nk beli..dlm kepala sebelum ni dh bg peringat dh xmau beli apa2 sampai ke raya ni..tp..tut..ada jugak benda nk beli..haipp..apa la ni..kata puasa, puasa ni la mengajar kawal segala nafsu..huhu..

Tak faham aku..depa ni sambut kongsi fak choi ka aidilfitri

Kepenatan berjalan..duduk2 dulu..
Mcm makcik2 la pakai baju ni..hihi..muka sadis gila xmekap..nmpak sgt keperluan mekap pd aku..


Barang2 yg di beli..


Baju yg aku beli tu kt F.O.S, after sale tinggai rm7.50 ja..hihi..mcm xpercaya aku..brush tu aku beli kat elianto, rm16 je, ..best tau bila mekap guna brush..rasa rata je bedak kt muka, tambah2 klo pakai blusher, tak la nmpk kerata sgt, baru la natural..susah benor nk cari brush ni..kt watson ngn guardian mcm xelok je brush dia..kwn aku la bgtau kt elianto ada yg elok..

Tuan punya blog..byk nya gambaq muka dia..hihi..

6 comments:

eis said...

org ppuan ni klu p shopp.complex mesti akan terbeli samting jgk kan wpun dah tanam azam. nak nak klu ada sale. biasalah tu hehe. salam kenal. akak amik link ye :D

norhaizan said...

hihi..tu la pasal..xtau dh cm ne nk menahan nafsu mmbeli ni..hhuhu..kagum ngn org2 yg pandai berjimat cermat..ok kak..salam perkenalan utk akak jugak..nnti sy lawat blog akak kay..

budak kampung online said...

lawatan sosial

Redbloodsnow said...

pssttt...time nengok pic 1st tuh td kan. mule² zie ingatkan hbeg guess kte same...bile dh tgk yg bwh²...x same arr. awak nyer beso...zie lak kontot but pjg..hehehe. but under design gold same lah...huhu

norhaizan said...

owh..ye ke..hihi..nor pon td g tgk yg hdbeg guess zie tu..ermm,mmg x sama..yg sama pon coz ada sale 60%..huhu..tp zie dh nk beli yg baru..wah, byknyer beg guess dia..

sWeEtdARLiNG said...

umah akak area cina.. semalam lagi dah bising depa sembahyang..

www.sweetdarling79.com

Related Posts with Thumbnails