Followers

Monday, September 14, 2009

di tempat kerja

Begini la aku bila mai keja..non-make up face..huhu..tp ada sket tepek bedak jer ngn lip balm..ye la..keja dlm opis saja leh la mekap2 bagai..ni kejap kena masuk production line..most of the time ai msk production line..buat keja apa yang patot..bila nak taip pape..check/antar email pape masuk la opis..pucat betoi muka tak mekap..mmg betul la mekap sgt di perlukan..baru wajah nampak ceria dan bermaya...
Bawah ni saje2 nak tepek esd shoe..kat sini dlm opis or msk production line kena la pakai kasut ni..ini untuk safety purpose dan esd stand for electrostatic discharge, utk mengelakkan sebarang kontek ngn benda elektronic..

4 comments:

asna cute said...

Hiii sis!!!

Wahhh muke sis kan hampir sama la ngan asna puye bakal akk ipar.

tang mata jer lain. Sis puye bolat.. dia punye sepet..

putih sama.. muke pun lebih kurg sama dah tau~

eis said...

tak mekap pun comel je.. :)

norhaizan said...

asna cute : owh,ye eh..muka akak ni photostat copy..byk nk sama ngn org lain..hihi

eis : thanks yer kak eis..akak pon cumey jugak..

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah hari raya idul fitri

Related Posts with Thumbnails