Followers

Thursday, September 10, 2009

bekerja sambil bertenet..



Huuiii..mmg terok la mcm ni..nk fokus kerja, tapi nk online..hehe..bos lalu je kat belakg cepat2 minimize..hihi..mmg baguih noo...nnti mkn gaji buta..huuu..jgn2 cm tu..kerja kena siapkan jugak..ikot deteline..

Currently aku suka sgt tgk video2 kt youtube ajar2 pasai mekap ni & tip2 mekap..salah satu dia Bubbi, comel la dia tu..rasanya org jepun kot..tang tutorial dia utk besarkan mata tu yg best, for Larger&brighter eyes.mmg ketara la before & after mata dia tu lps dh mekap..dia gunakan white eyeliner..sbb tu la sblm ni aku dok cari white eye liner, mula2 yg maybelline tak ok, ni baru2 ni aku beli yg revlon pon kurg ok jugak..tgk dia pakai brand Rimmel, cari kt watson & guardian tak dak la pulak..may be kt area gurney tu ada kot..dia jugak ajar cm ne nk buat mask buatan sendiri, guna yogurt, honey..dulu aku suka buat mask pakai telor putih ngn madu..dulu2 rajen blh la..skrg ni jus pakai mud mask brand stives appricot tu senng sket..hee..xpe, nnti rajen aku nk try tips dia la.aku ni byk au black head kt muka aku, xtau cm ne nk ilangkan..huhu..pakai natasya agak kurang la sket..tp bahaya la, dia menipiskan kulit,so, i stop using it...pastu sorang lg ni, Michelle Phan, dia byk bg tips2 & trick utk bermekap..cthnya, utk mem'volume'kan bulu mata ngn mascara guna bussiness card..tak terpikir lak aku nk buat mcm tu...huhu..mmg menjadi..leh la buat cm tu pas ne..and skrg aku dok baca review2 pasai beauty product kat website ni -->http://www.mywomenstuff.com/ , aku tgk review brg2 yg murah2 jer, cm maybeline, loreal, revlon, fasio which is we can get from drugstores a.k.a watson, gurardian cm tu..kalau kita tgk review2 ni sblm membeli ni agak bagus la..sbb lepas kita beli dan guna dia, may be kebarangkalian menyesal tu kureng sket la......ada byk au tip2 depa ni..nnti cari la kt youtube tu..aku siap download lg.byak au video yg aku download.hihi..aku pon dh link'kan web dia kt blog aku, leh tgk kt area link2 fav page aku tu..Haipp..aku dh try byk kali dh nk upload video dia yg kt you-tube tu tp x blh, tenet opis ni slow arr.. xpe la..klo sape2 nk tgk sila la search kt you tube kay..

Xleh upload video, pic dia pon jd la yer..comel kn dia ni..ni dlm tutorial for bigger& brighter looking eyes..ni link dia kt you tube -->http://www.youtube.com/watch?v=tYlFN_zeHEI&feature=fvw

4 comments:

[z@ck] said...

loq staq kat mana?
thanks 4 following mine..
=)

norhaizan said...

kat jln pegawai..area seberang perak..tau dak?..hihi..salam perkenalan

tiongTiong coming... said...

hai..jom singgah..ad bnyk keychain hp murah2 n comey2

http://feltwishes.blogspot.com

nice blog gurl.. :)

norhaizan said...

ok ok..pasni ai p singgah kay.. =P

Related Posts with Thumbnails