Followers

Saturday, August 1, 2009

seharian kehujanan...

Sejuknya hari sabtu lps. Dari pagi sampai ke ptg ujan jerr..hujan rahmat, alhamdullillah..best kalu tido..tp xlak tido awal klo weekend..mai ari keja ja, xsempat pon pkol 9mlm dh ttido..hihi..kunon2 byk la sgt kejanyer..hihi...
Aktiviti weekend lps,keluar ngn elma, bila dh lama x jumpa ni, byk la nk di gosip2..hihi..pasai itu ini, org tu org ni...dr jumpa msk dlm keta dia sampai ke balik, asyik bercerita jer..even org yg di umpat kn msg2 xpenah jumpa, tp leh gak kitorg dok kutuk2..hihi..mmg dasar kaum perempuan..suka je mengata org..hihi..tp xla byk sgt dok mengumpat pasal org lain, we oll berkongsi cerita about keja masing2..
Above pic taken while waiting elma to fetch me.


The reason why we meet up dat day coz wanna accompany elma to buy some stuff utk hmper, coz her dept ada buat bowling tournament keesokkannye tu..xde pon pic masa keluar ngn elma coz xbwk camera, bat camera dh kong, perlu di caj semula..

No comments:

Related Posts with Thumbnails