Followers

Tuesday, August 11, 2009

kembali berkerja..

Hee..semangat kerja menurun..huhu..harus lah bersemangat kembali mengadap kerja2 yg tertangguh ni..nnti apa nk di update ngn bos klo xde pape kn..
Weekend lps mkn angin kt KL, dh bertahun aku tak p sana..hahah..dasyat tue..mcm la jauh sgt..aku ni ssh sungguh nk pegi tempat jauh2 dari utara ni..blk2 penang alor staq ja..hihi..ok2...pas ni pandai2 la berjimat then leh la mkn angin jauh2..ye ke?? bila tah nyer..hahah..
Tak sempat la nak beli pape kat sana.. ye la, tujuan pegi sana pon sbb nk p kenduri zam bertunang & xplan pegi kemana2 sbb x cukup masa, many thanks to fadel & ajan yg bwk aku ngn elma jln2 pusing kl..nnti nk pegi lg, sbb dpt layanan yg memuaskan..hihi..mkn kt willis mmg best, betul ke tak eh eja nm kedai dia, ntah la..tokey dia nm william, mati2 aku ingt melayu, ye la ckp ngn org sebangsa (cina) pon dia ckp melayu..bagus2..no racial..satu malaysia..

No comments:

Related Posts with Thumbnails