Followers

Tuesday, August 4, 2009

jln-jln hujung minggu..



My next entry was my weekend day out with azizi..


Waiting for him...hmmm..



Handbag Carlo rino yg byk berjasa, bl nk tukar hdbg ni.dh lama oo pakai, baru setgh tahun..hihi,lama la sgt..dlm hati nk rembat hdbg guess..tu pon klo pandai manage duit gaji la..duit mengalir mcm air jer,hukhuk.


Jiji tgh repair keta, bateri keta rosak ape tah
Pastu pegi stesen bus nibong, aku nk beli tiket bus, 2 tiket pegi blk, pegi ngn elma, we oll nk attend our fren zam member usm bertunang..
Then we oll mkn kt the chiken rice shop..bukan sekadar nasi ayam..'guna la barangan buatan mesia'


Muka puas selepas mkn.hehe..


pasni plan seterusnya adalah mencari hadiah buat zamzila, act pada mulanya xtau sgt nk beli apa sebagai hadiah org bertunang ni, ye lah..klo kawen tau la aden nk beli apa, ni bertunang, takkan nk beli set pinggan mangkuk, cadar or seangkatannya..so, we oll pusing2 dlm jusco, then ternmpak satu benda menarik hati..barangan kristal..hehe..mcm sesuai je nnti zam leh letak benda ni sebagai perhiasan kt rumah dia

Cantik2 la brg2 dia..yg ni may be yg pattern lama, coz ada diskaun 50%



mulanya nk rembat yg ni, tp pk2 blk kurang mengancam la yg ni..

ni klo umah sendiri pakai set ni mau berdarah hidung nih..


jenis yg mcm vase ni la yg aku ambik..nmpak mcm sempoi je..hhihi..berat gak ar benda alah ni..

masa keluar ari tu ada mcm2 event kt quensbay mall ni

ni sempena hari breastfeeding sedunia..ye ke jatoh pada hari tu, ntah la.. and ada ujibakat my star LG, ala yg kt tv3 tu.Misi dah selesai..hadiah sudah di beli..

No comments:

Related Posts with Thumbnails