Followers

Friday, June 12, 2009

kenangan di tempat keja lama



Gambar di atas, me & my boss...dia baik ngan staff2 dia..Act, dulu aku under R&D department, buat research pasal product..so far, ok la...even, tak related ngan apa yg aku blajar kat university dulu, lgpun kt amd pon sama gak la..still tak relate sgt ngn apa yg blajar kt uiversity....tp xpe la..bila pk2 pasai rezeki ni, kat mana pon terima ja la kan...make sure keja bersungguh2 kn...sejak kebelakangan ni malas la buat keja..nape tah..performance menurun..huhu..



Teringin sgt nak keja goverment, baru la masa depan terjamin, masa tua nanti, tapi tu la..susah woo nak dapat...lepas ni sblm aku abeh kontrak ngn amd, cepat2 aku nk apply kerajaan plak..tu pun klo dapat..huhu..nasib bdn la...



Ni plak bergambar ngn C.o.o dia yg dua dari kanan..yg lain tu member2 aku kat sana..

No comments:

Related Posts with Thumbnails