Followers

Saturday, February 7, 2009

pagi sabtu menyegarkan.....

Pepagi lagi aku dh bgn..selalunya hari2 minggu kayak gini jgn harap la nk bgn awal2..hehhe..biasa la time weekend je pun leh tido lama2 sket...hari lain jgn harap la...huhu..pkol 6pg mcm tu aku dh bgn au...bgn awal coz pagi ni aku ade blajar memandu..jgn gelakkan aku yer..dh msk umur 24 thn br nk blajar memandu..huhu..nk wat mcm na..sblm ni aku sebok study, pastu keja..hihihi...sebok la sgt..ye la, time study mana la ada duit sgt nk ambik lesen..time keja ni la ada la lebih duit sket...sini aku nk tunjukkan tempat aku keja..
Tada....

haha..ni plant dia..KOBE Precision Technology Sdn Bhd. wat aluminium disk, dh nak masuk 6 bulan aku reja sini, since aku lps graduate bulan 7 tahun lepas..aku reja sini as Graduate Engineer..kontrak je pun, bkn permanent..huhu..ingatkn blh la dpt permanent, tapi disebabkan kemerosotan ekonomi dunia yang byk menjejaskan kilang2 semi-con & electronic, so terpaksa la aku mencari kerja lain lepas ni.. Ingat nk ceburi bidang lain pulak.management ke, biz ker...huhu..ada sapa2 perlukan pekerja rajin dan beretika sperti aku??..hihi..

elma,ayu, asri, put, bun, aku, im, jad dan pon


Mereka lah (yg lelaki) technician2 yang byk membantu semasa aku keja..biasa la org baru mesti byk yg tak tahu..huhu..siapa yg nk berkenalan ngn mereka?if interesting, let me noe...hihihi

1 comment:

ChiLaBaey's said...

Saya akan follow your blog, tapi takde ruang follower pun.... saya pun masih baru dlm memblogkan diri ni....

Related Posts with Thumbnails